Atag

ATAG Verwarming België bvba is fabrikant en leverancier van hoogwaardige CV-toestellen, zonne-energiesystemen en warmtepompen. ATAG bedient hiermee zowel de particuliere als de professionele markt.

Missie: Condenseren is ons vak

atagATAG heeft voortdurend de ambitie om dé vernieuwer te zijn in techniek, prestaties en design. ATAG maakt het haar klanten, leveranciers en medewerkers zo aangenaam mogelijk door de innovatieve specialist te blijven in de 'core' business van ATAG: Condensatie techniek. Daarmee heeft ATAG grote voorsprong ten opzichte van de concurrent op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verdelen van hoogwaardige verwarmingsproducten en diensten. Kortom, Condenseren is ons vak. Deze boodschap willen we uitdragen en overbrengen naar onze klanten installateurs, architecten en studieburelen toe.

Producten

ATAG heeft een uitgebreid productenscala waarbij het gebruik van de Inox warmtewisselaar consequent de hoofdrol speelt. Dit edelmetaal is onderhoudsarm en zorgt voor een langere levensduur met een gegarandeerd Super Hoog Rendement. Specifieke producteigenschappen zijn: A-kwaliteit (duurzaam, betrouwbaar, veilig), comfortverhogend, milieuvriendelijk, energiebesparend en design. De productenrange bestaat uit de CV-toestellen Blauwe Engel Q, Blauwe Engel Q-CC, Enigma Q, Eco A, ZonneGasCombi Q, Descale waterverzachters en Energion warmtepompen. Alle toestellen zijn in diverse vermogens en systemen (Compact, Solo en Comfort) verkrijgbaar. ATAG biedt ook thermostaten, regelaars, boilers en ZonLichtSystemen aan.

 

Ontdek hier de producten van Atag in onze webshop