Climaflex

Sinds 30 jaar is NMC met zijn gamma CLIMAFLEX, INSULTUBE, ISOTUBE ed. als betrouwbare en innovatieve partner toonaangevend op gebied van isolatie op basis van polyethyleen schuim voor alle mogelijke soorten leidingen.

Dankzij een intensieve ontwikkeling en zeer nauwe contacten met zijn klanten kon NMC in de loop der jaren voortdurend worden geperfectioneerd, Dit kwaliteitsproduct beantwoordt aan de hoogste prestatie. en veiligheidseisen en voldoet aan de Europese CE-norm en de Duitse wetgeving op het vlak van energiebesparing (DIN 1 988 200).

Het CE Conformiteitsteken. zal vanaf augustus 2012 verplicht worden voor alle soorten van isolatiematerialen van technische productsystemen. NMC voldoet al sinds april aan deze richtlijn.

Het aanbrengen van het officiële CE Conformiteitsteken op alle producten van NMC bevestigt hun overeenstemming met de desbetreffende Europese richtlijnen (EU-norm 14 31 3), de vereisten van elk van deze normen.

Deze norm rnaakte het voor de eerste keer mogelijk een betrouwbaar kader te scheppen voor de belangrijkste eigenschappen van thermisch isolatiemateriaal, zoals brandgedrag, warmtegeleidingsvermogen, gebruikstemperatuur, toleranties, enz.

Een belangrijk en logisch gevolg van deze nieuwe richtlijnen is de invoering van nieuwe geharmoniseerde Europese brandklassen volgens de norm EN 1 3501-1, die de tot nog toe geldende nationale brandklassen vervangen, De nationale normen voor isolatiemateriaal voor leidingen zijn dus in feite niet meer geldig vanaf I augustus 2012.

 

Ontdek hier de producten van Climaflex  in onze webshop

 


 

Productgroepen bij Carnoy: