Ecoflex

Uponor Ecoflex – de doordachte oplossing.

Als ontwerper en verwerker staat u in voor kwaliteit van uw werk. Met name bij aanvoerleidingen mogen er zowel op de korte als op de lange termijn geen problemen ontstaan. Met de Ecoflex leidingsystemen van Uponor zit u daarom altijd goed. Wij bieden doordachte, duurzame systemen die probleemloos kunnen worden ontworpen en geïnstalleerd, optimale kwaliteit waarover we in 25 jaar tijd nauwelijks enige klacht hebben ontvangen, en niet in de laatste plaats uitstekende service in iedere projectfase. Projecten die u heeft afgerond,kunnen dus met een goed gevoel worden ‘afgevinkt’.

Onmiskenbare kwaliteit

Consequente kwaliteit staat bij ons bovenaan. Een complete kwaliteitscontrole bij de productie vormt daarbij slechts een deel van ons kwaliteitsmanagement. Regelmatig laten wij ook door onafhankelijke testinstanties bevestigen dat onze producten aan de strengste normen  voldoen.

Veroudering van de isolatie

Uit onderzoek is gebleken dat onze isolatie onder verschillende inbouwomstandigheden zelfs na twee jaar geen significante verhoging van de warmte geleidbaarheid vertoond.

 

Ontdek hier de producten van Ecoflex in onze webshop

 


 

Productgroepen bij Carnoy: