Energie Optimalisatie - annulatie

Een groenere toekomst met energie optimalisatie. Event geannuleerd, latere datum nog niet bekend.

 

Event geannuleerd, latere datum nog niet bekend

 

 

 

Grundfos en Carnoy nodigen u uit!

Carnoy en Grundfos nodigen u graag uit om mee op ontdekkingsreis te gaan in een wereld van efficiëntie en energiebesparing. Tijdens een interactieve sessie onderstrepen we het belang van energie optimalisatie en de operationele- en milieu-voordelen en dragen tools aan die u helpen doelen te behalen.

Programma
16.30 – 17.30 Inloop met borrel
17.30 – 18.30 presentatie
18.30 – 19.30 voorbeelden uit de praktijk
19.30 – 21.30 Winter BBQ

Ik meld me aan

 

Als maatschappij staan we voor een grote uitdaging om ons energieverbruik en de daarbij horende energierekening te verminderen. Bovendien is er een groeiend tekort aan mensen en materialen in de markt. Deze factoren hebben een aanzienlijke impact op de strategie om te verduurzamen.
Bij verduurzaming denken we al snel aan nieuwe technieken zoals zonnepanelen en warmtepompen maar de bestaande installatie wordt dikwijls over het hoofd gezien. Terwijl het vervangen van 1 oude pomp evenveel CO2-uitstoot kan schelen als 3 auto’s per jaar.

Wanneer u bestaande oplossingen vervangt door efficiënte, geoptimaliseerde systemen, levert dat niet alleen energie- en kostenbesparingen en groenere gebouwen op, het brengt ook meer betrouwbaarheid en comfort.

Meer over energie besparen