Expertise

DIT JAAR 50 JAAR ERVARING IN DE SEKTOR

Carnoy is een familiebedrijf met een lange historiek en ruime ervaring.

Wat begon met expertise in allerlei types buizen voor de industriële bouw is uitgegroeid tot een compleet gamma van producten in centrale verwarming. Dit gamma spitst zich zowel toe op de industriële sector, de utilitaire sector als de residentiële sector. Hier vindt u enkele voorbeelden van realisaties per sector. 

Ook nieuwe technologieën worden op de voet gevolgd. Enkel de meest rendabele technologieën worden weerhouden en zo biedt Carnoy op dit moment een assortiment van warmtepompen & warmtecaptatie producten aan.

Als gevolg van deze expertise schenken heel wat trouwe klanten al sinds jaar en dag hun vertrouwen aan Carnoy.  

Onze technische experts staan voor u klaar

expertise

Omdat klanten voor Carnoy veel meer zijn dan een klantennummer wordt er zeer veel belang gehecht aan persoonlijke behandeling en de ontmoeting met klanten.

Zo staan de technische experts altijd klaar om u te helpen het juiste product te kiezen, de juiste berekening te maken of de juiste installatiemanier te vinden.

Nieuw op onze website zijn de rekentools. Via een geautomatiseerd invulblad kunnen onze experten snel en accuraat aan de slag met een vlugger en correcter resultaat als gevolg. 

Naast deze deskundigen per vakgebied zijn ook de vertegenwoordigers altijd geïnteresseerd om u te ontmoeten en u een algemene presentatie van de product categorieën, nieuwigheden,... te geven.