Grundfos

Een jaarlijkse productie van meer dan 16 miljoen pompunits maakt Grundfos één van 's werelds meest toonaangevende pompfabrikanten.

GrundfosCirculatiepompen voor verwarming en airconditioning, maar ook andere centrifugaalpompen voor de industrie, watervoorziening, rioolwater en dosering vormen de belangrijkste producten. Vandaag de dag is Grundfos 's werelds grootste fabrikant van circulatiepompen, en bestrijkt ruim 50% van de wereldmarkt van deze pompen.

Behalve pompen produceert Grunfos standaard motoren en onderwatermotoren, maar ook moderne elektronica voor het bewaken en regelen van pompen. Bijkomende producten worden geproduceerd in de BioBooster en Lifelink divisies, die onderdeel uitmaken van de nieuwe zakelijke activiteiten van het bedrijf. Grundfos heeft ook Blueflux geïntroduceerd, een nieuw technologie-label dat garandeert dat de apparatuur één van de allerbeste op de markt is.

De Grundfos Group wordt vertegenwoordigd door meer dan 80 bedrijven in meer dan 55 landen. Bovendien worden Grundfos-producten door plaatselijke distributeurs in een groot aantal landen verkocht.

 

Ontdek hier de producten van Grundfos in onze webshop

 


 

Productgroepen bij Carnoy: