Het verslag van een 'WEEKENDJE GENTSCHE FIESTE'

Onze winnares van de wedstrijd van juni, Sandra Kockx, mocht naar de Gentse Feesten. Dat ze daar volop van genoten heeft, leest u in haar verslag.

In juni won Sandra Kockx van Tec Concept een weekendje Gentse Feesten dankzij onze wedstrijdvraag. Het weer zat mee en de sfeer zat er goed in!

Nadat we waren ingecheckt in NH Hotel luidden we het weekend in met een frisse Duvel op het Emile Braunplein in de schaduw van het Belfort. We kwamen er ook vrienden tegen, dus bleven we nog eventjes plakken. Voor de duidelijkheid: ik dronk water. De Duvel was enkel voor de foto .


 

''WE VOELDEN ONS TOERISTEN IN EIGEN STAD.

WE HEBBEN ER ECHT MET VOLLE TEUGEN VAN GENOTEN!"

Daarna ging het richting Sint-Baafsplein en Sint-Anna, waar we bij La Provence gingen eten. We hadden er al veel positieve ervaringen over gehoord en dit werd ook onmiddellijk bevestigd: een vriendelijke bediening, leuke setting en heerlijk eten.

Voor het digestief trokken we naar het Emile Braunplein. Daar liepen we weer vrienden tegen het lijf. De ambiance zat erin!

De volgende dag, na een nachtje heerlijk slapen, deden we ons tegoed aan het uitgebreide ontbijt. Wat een keuze! Zo lekker vers! Een aanrader...

Met goed gevulde buikjes zijn we daarna nog wat gaan shoppen in Gent.

De perfecte afsluiter van een perfect weekend. Bedankt, Carnoy!