Jaga

Jaga creëert verwarmingsoplossingen.

 

jaga logo 2Geen radiatoren zoals alle andere, maar creatieve en functionele verwarmingsoplossingen met een gedurfde esthetiek. Radiatoren die zich probleemloos en onopvallend in elk interieur integreren, maar toch elk met hun eigen charme en uitstraling.

Geen enkele firma bied je een dergelijk gevarieerd gamma van verwarmingsoplossingen. Door het gebruik van andere productietechnieken en nieuwe materialen ontstaat een verfrissende, nieuwe vormgeving met een heel eigen karakter. De jongste paradepaardjes van Jaga - de elegante Accolade, de imposante Geo, de performante Strada en het mythische Iguana gamma - vormen hiervan de mooiste illustratie. Het is dan ook geen toeval dat Jaga al heel wat design-awards in de wacht gesleept heeft. Zozeer is vernieuwing en Design deel van Jaga dat Jaga in 2001 werd opgenomen in de European Design Ranking. Een rangschikking van progressieve bedrijven uit gans Europa die actief streven naar welontworpen producten. Jaga staat in deze ranking op de 8ste plaats, iets waar de werknemers van Jaga maar wat trots op zijn.

Jaga manifesteert zich niet enkel als een trendsetter inzake vernieuwend design, maar geeft ook blijk van een ver doorgedreven ecologisch bewustzijn.

Alle Low-H2O radiatoren worden vervaardigd uit 100 % recycleerbare materialen, hebben een lange levensduur én zijn energiezuinig. Alle Jaga radiatoren worden op milieuvriendelijke wijze gelakt, zonder gebruik van solventen. Dit doet Jaga reeds 30 jaar, dat is lang voordat er hieromtrent ook maar enige milieunormen bestonden. Daarnaast is Jaga actief in een aantal internationale organisaties die werken aan milieuvriendelijker wonen, leven en verwarmen. Daden kenmerken het ecologische beleid van Jaga.

Het belangrijkste voor Jaga blijft uiteraard 'de tevreden klant'. Hier wordt voortdurend naar gestreefd, onder meer door een doorgedreven kwaliteitszorg. Kwaliteit is een zeer belangrijke pijler van de bedrijfsstrategie van Jaga. In 1995 werden deze inspanningen beloond met de ISO-9002-certificatie. Een bewijs van de voortdurende en verregaande controles die dagelijks worden doorgevoerd op grondstoffen, het productieproces en het eindproduct.

 

Ontdek hier de producten van Jaga in onze webshop

 


 

Productgroepen bij Carnoy: