Junkers

Junkers maakt deel uit van de groep Bosch Thermotechnik, ontstaan vanuit de Robert Bosch GmbH, één van de grootste private industriële ondernemingen ter wereld.

JunkersDe groep Thermotechnik realiseerde in 2010 wereldwijd met ongeveer 13.100 werknemers een omzet van 3,9 miljard euro.

Reeds meer dan 100 jaar zorgt Junkers ervoor dat mensen het thuis warm en gezellig hebben. Betrouwbaarheid en veiligheid vormen samen met zuinigheid en respect voor het milieu de voornaamste aandachtspunten bij het ontwerpen van elke Junkers.

Bovendien worden al decennia lang dezelfde hulpstukken en aansluitingen gebruikt voor uw Junkers-toestel, zodat u weeral bespaart bij het vervangen van een oud toestel.

De sterke punten die bij Junkers naar voren treden zijn kwaliteit en hoogwaardige technologie. Deze punten zijn sterk doordat ze het resultaat zijn van jarenlange onderbouwde relaties met klanten en installateurs, het strikt opvolgen van de dienst na verkoop, maar ook door enthousiaste medewerkers die in hun product geloven.

Producten ontwikkelen die milieuvriendelijk zijn, gunstige arbeidsvoorwaarden in alle vestigingen handhaven en milieubewust handelen in ons denken en doen, vormen samen de Junkers-bijdrage voor de toekomst.

 

Ontdek hier de producten van Junkers in onze webshop