Metaloterm

Onder de merknaam Metaloterm® biedt Schiedel Metaloterm BV meer dan 4.000 verschillende producten voor slimme oplossingen in rookgasafvoer uit roestvrijstaal.

Metaloterm is een merk van Schiedel BV.

Al bijna 50 jaar ontwerpen, produceren en distribueren wij door heel Europa. Onze oplossingen worden gebruikt als schoorstenen, rookgasafvoeren, beluchtingssystemen en industriële afvoeren.

Wij bieden daarmee een oplossing voor vrijwel alle toepassingen op het gebied van rookgasafvoersystemen. De toepassingen variëren van industriële ovens, bakkerijen, gas- en dieselmotoren, verwarmingsketels tot schoorstenen voor alle soorten haarden en kachels.

Als meest ervaren specialist van de Europese markt beperken wij ons niet tot het aanbieden van producten. Wij leveren ook advies met berekeningen, tekeningen, tests en testfaciliteiten waarbij rekening wordt gehouden met specifieke eisen, technische randvoorwaarden en eventuele budgettaire overwegingen.

Ontop is ISO 9001 gecertificeerd. Alle Metaloterm® systemen zijn voorzien van erkende CE markering die door notified bodies zijn afgegeven. Onze moderne productie staat dan ook onder regelmatige controle van dezelfde notified bodies.

 

Ontdek hier de producten van Metaloterm in onze webshop

 


Videos

Isoblock (Nl)

 

Isoblock (En)

 

Spark Arrestor (En)

 

Uitlaat dempers (En)

Productgroepen bij Carnoy: