Ontluchters en vuilafscheiders

Nieuw in ons gamma en uit stock leverbaar : de ontluchters en vuilafscheiders van Spirotech.

Spirotrap : de oplossing voor vuilafscheiding.

Spirotech biedt een compleet assortiment SpiroTrap vuilafscheiders aan – van kleine modellen in messing voor eengezinswoningen tot en met extreem robuuste en krachtige stalen modellen voor grote industriële toepassingen. Met de SpiroTrap MB3/MBL-serie en de SpiroTrap Magnet-serie beschikt Spirotech bovendien over extreem krachtige vuilafscheiders met een unieke magneettechnologie. Deze garandeert een snelle magnetiet- en vuilafscheiding.
Naast niet-magnetische deeltjes worden zelfs minuscule magnetietdeeltjes verwijderd. Resultaat: optimale prestaties en bescherming van dure componenten. Door de slimme constructie kan het verzamelde vuil snel en eenvoudig worden verwijderd, terwijl de installatie in bedrijf blijft.
Bovendien biedt Spirotech met de SpiroCombi een hybride variant aan, die tegelijkertijd lucht en vuil afscheidt.

 

 

 

Spirotop en Spirovent : de oplossing voor luchtafscheiding.

Spirotech biedt complete advisering, oplossingen en aanvullende diensten aan voor drie verschillende luchtinsluitingen in verwarmings-, koel- of procesinstallaties. De volautomatische snelontluchters uit de SpiroTop-serie verwijderen vrije lucht uit het systeem. Om microbellenlucht uit procesvloeistof af te scheiden en te verwijderen, biedt Spirotech haar klanten de SpiroVent-serie aan. En de SpiroVent Superior vacuümontgasser gebruikt u om opgeloste lucht uit de procesvloeistof te halen, af te scheiden en te verwijderen.

 

 

Brochures

PDF-pictogramproduct_catalogue_2020_nl.pdf

 

Nu in voorraad!

Vind deze producten terug in onze webshop