Touch E3, high-tech draadloze centrale programmator

De nieuwe Touch E3, een draadloze centrale programmator met touch screen, laat je toe om je installatie vanop afstand te bedienen en zones individueel te regelen.

De nieuwe draadloze thermostaatknoppen van Radson zorgen ervoor dat alle radiatoren en (radiofrequente) elektrische radiatoren van Radson mee in het systeem kunnen worden geïntegreerd. De vernieuwde Touch E3, die Radson in primeur voorgesteld heeft op Batibouw 2017, vormt zo de verbindende component tussen alle warmteoplossingen van Radson. Want Radson staat voor veel meer dan alleen maar klassieke radiatoren. Zo heeft Radson onder andere vloerverwarming, ventilo-convectoren en elektrische radiatoren in haar gamma en kan het op deze manier één totaaloplossing aan de klanten bieden, zowel voor nieuwbouw als voor renovaties en dit ongeacht de keuze van energiebron.

Met de vernieuwde Touch E3 gaat Radson nèt dat stapje verder. Het is de perfecte manier om je gekozen warmteoplossing op een intuïtieve, comfortabele en flexibele manier te regelen. Verschillende zones kunnen individueel en vanop afstand worden gestuurd. Voor men terugkeert van een uitstapje kan men de verwarming activeren, zodat het huis bij thuiskomst gezellig opgewarmd zal zijn.
Door middel van een handige app is het mogelijk de volledige controle van de Touch E3 over te nemen vanop een smartphone of tablet. Er is dus geen bijkomende bedieningsmodule meer nodig op de muur van de woonkamer. Het is zelfs mogelijk om op deze manier de verlichting tijdgestuurd te regelen om extra sfeer in de woning te creëren.

De vernieuwde versie van de Touch E3 is verkrijgbaar vanaf april 2017. De app is beschikbaar in iOs (Apple Store) of Android (Google Play Store).

Voor prijzen zie onze webshop