Tracpipe

TracPipe® is een volledig goedgekeurd, roestvrij stalen, buigbaar buizensysteem voor aardgas en LPG installaties tussen de meter en het gastoestel.

TracPipe® wordt reeds meer dan 13 jaar gebruikt in het Verenigd Koninkrijk en in Europa. TracPipe® wordt gemaakt in Banbury, Engeland, het wordt momenteel gebruikt voor gasbuis systemen in een aantal verschillende situaties, waaronder huizen, appartementsgebouwen, scholen en commerciële gebouwen. Het wordt gebruikt als alternatief voor koper of stalen buissystemen. De leidingen zijn beschikbaar bij de belangrijkste verdelers in het Verenigd Koninkrijk et Europa. In België zijn ze beschikbaar bij INFRATECH. 

TracPipe® wordt gemaakt volgens de norm NBN EN 15266, kan manueel geplooid worden, vraagt weinig koppelingen en verlaagt drastisch de installatie tijd door middel van snelheid, flexibiliteit en gemak van handeling en plaatsen, verhoging van veiligheid en productiviteit zonder tijdrovend laswerk. De superieure kwaliteit van TracPipe® gecombineerd met de AutoFlare® koppelingen maakt dit voor velen het uitgelezen favoriete systeem.

Productgroepen bij Carnoy: