Uponor

Als geautoriseerd fabrieksagent/importeur van de A-merken Uponor, alpha innotec, Komfort en Delta Systemtechnik is Nathan Import/Export uw partner voor hoogwaardige producten in duurzame klimaattechniek

In het assortiment vindt u onder andere warmtepompen, leiding- en installatiesystemen, regelsystemen, verdelers, appendages en verwarmingsunits, aangevuld met een flinke dosis productondersteuning door het ervaren Nathan team.

Uponor levert praktische systeemoplossingen voor betrouwbare kwaliteitsinstallaties. Het assortiment bevat producten voor oppervlakteverwarming, oppervlaktekoeling, gas, drinkwater en warmtevoorziening. Uponor systemen zijn zodanig ontwikkeld dat ze optimaal op elkaar aansluiten en u als installateur perfect ondersteunen bij het doen van uw werk!

Via de navigatie hiernaast vindt u uitgebreide informatie over alle productgroepen binnen het Uponor assortiment. Kunt u iets niet vinden, wenst u aanvullende informatie, of kunnen wij u verder helpen met een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op. Als geautoriseerd importeur van het merk Uponor in de Benelux staan wij graag voor u klaar! 

 

Ontdek hier de producten van uponor in onze webshop

 


 

Productgroepen bij Carnoy: