Vasco

U kent Vasco wellicht als marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa.

Maar daar blijft het niet bij. Zo heeft Vasco inmiddels 30 jaar ervaring opgebouwd op vlak van vloerverwarming. Sinds 3 jaar is Vasco bovendien gekend als leverancier van stille ventilatiesystemen. Bij al deze activiteiten spelen we in op het toenemend ecologisch bewustzijn. Zij blijven investeren in nieuwe duurzame producten die niet alleen design uitstralen, maar ook een efficiënter energiebeheer bevorderen. Vasco is tot slot ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd, wat wijst op hun engagement inzake goed milieu- en kwaliteitsmanagement.

Vasco biedt u uiteenlopende oplossingen die bijdragen tot een optimaal wooncomfort:

Radiatoren:

Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse vormgeving creëert Vasco innovatieve radiatoren die zich naadloos integreren in elk interieur. Design is een zoektocht naar authenticiteit. Deze gedachtegang levert een knap assortiment integere karaktervolle radiatoren op, producten van deze tijd maar toch tijdloos. Geen wonder dat diverse Vasco radiatoren gerenommeerde internationale designprijzen in de wacht sleepten. Mooi meegenomen: u vindt hier het meest uitgebreide aanbod van designradiatoren voor alle woonruimten, een brede waaier aan kleuren en een uitgebreide keuze aan warmteafgiften. Met hun aluminium radiatoren ontwikkelde Vasco bovendien een nieuwe generatie designradiatoren.

Vasco behoort tot Vasco Group. Deze groep biedt een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogstaande verwarmings- en ventilatieoplossingen aan onder diverse merken: Vasco, Brugman en Superia. Het hoofdkantoor van de Vasco Group bevindt zich in Dilsen, België.

 

Ontdek hier de producten van Vasco in onze webshop

 


 

Productgroepen bij Carnoy: