IMI Hydronic Engineering

IMI Hydronic Engineering is marktleider in het realiseren van energiezuinige oplossingen voor het binnenklimaat en leveren uitstekend presterende kwaliteitsproducten en diensten voor het efficiënter in-/regelen van HVAC-installaties.

De leidende merken – Pneumatex, TA & Heimeier behoren al jaren tot de IMI plc Group. In 2011 zijn ze samengevoegd onder de merknaam TA Hydronics, vanaf heden gaan zij verder onder de paraplu van IMI Hydronic Engineering.

IMI Hydronic Engineering is marktleider in het realiseren van energiezuinige oplossingen voor het binnenklimaat en leveren uitstekend presterende kwaliteitsproducten en diensten voor het efficiënter in-/regelen van HVAC-installaties.

Waarom IMI Hydronic Engineering?

De verandering naar IMI Hydronic Engineering reflecteert beter de wereldwijde verhouding van onze onderneming met IMI plc en de twee andere divisies die tot de groep behoren. Dit omvat de implementatie van een nieuwe huisstijl. De frisse nieuwe look is ontworpen om onze bredere strategie  uit te dragen teneinde onze relaties nog betere producten, kwaliteit & service te kunnen verlenen.