Viega - Prestabo

Perstechniek uit verzinkt staal - 15 tot 108mm nieuw uit voorraad in ons gamma!

Van diameter 15 tot 108mm in voorraad!

Vind de producten terug in onze webshop

 
 

Prestabo van Viega

staat bij vaklui bekend voor zijn hoge betrouwbaarheid en zekerheid.

Nu is het staalverzinkte persverbindingssysteem ook in de XL-dimensies van 64 mm tot 108 mm verkrijgbaar. Hierdoor hebt u zowel voor utiliteitsgebouwen, zoals scholen, ziekenhuizen, bejaardentehuizen of industriële gebouwen, alsook voor de sociale woningbouw genoeg aan één, uniform en compleet systeem.

Gevarieerd voor verwarmingsinstallaties, flexibel voor perslucht-systemen en veilig voor koelcircuits.

 

 

64 mm – de bijzondere dimensie.

Viega biedt Prestabo XL in de dimensie 64 mm aan.

Uw voordeel: Als 54 mm te weinig en 76,1 mm te veel is, kunt u met dit formaat duidelijk kosten besparen. Bovendien hebt u bij de installatie minder plaats nodig.

 

Persen met nog meer confort.

De nieuwste generatie Viega-persgereedschap biedt u meer perscomfort dan ooit. Innovatieve accutechniek, ergonomisch geoptimaliseerde pistoolvorm en minder gewicht zijn typerend voor de technologie die in de wereld van sanitair, verwarming en airco als baanbrekend geldt.
Pressgun 4B en Pressgun 4E kunnen gemakkelijk met één hand worden bediend en zijn uitgerust met een perskop die maar liefst 180° draaibaar is. 

Maximale flexibiliteit in het XL-formaat wordt gegarandeerd door de scharnierende trekbek met gepatenteerde scharnierfunctie en vier persringen in de maten 64,0, 76,1, 88,9 en 108,0 mm. Hiermee kunnen de verbindingen in bijna elke hoek worden geperst. Dat vergemakkelijkt het werk in situaties met beperkte ruimte.
 

 

 

 

 

Om een verwisseling met drinkwaterinstallatiesystemen te voorkomen, heeft Viega bij Prestabo voor eenduidelijke markering gezorgd: de rode rechthoek met het Viega-symbool „Niet voor drinkwaterinstallaties toegelaten!”, de rode stip van de SC-Contur op de persverbindingen en de rode streep op de buizen en PP-mantels.

 

Brochures

PDF-pictogram619206_prestabo_xl_bfl_net.pdf

 

Gratis kofferactie van 1 februari tem 31 maart 2020

PDF-pictogram21243-nl-v2-a4-prestabo-carnoy_ic.pdf