Begetube gamma

Sedert kort hebben we Begetube toegevoegd aan ons gamma. Nu perskoppelingen van 16 tot 75mm uit stock leverbaar!

 

Perskoppelingen bij ons in voorraad van 16 tot 75 mm!

Vind het gamma Begetube terug in onze webshop

 

Begetube bestaat 40 jaar in 2020. Begetube is een gevestigde waarde op de Belgische markt als verdeler van installatiematerialen voor sanitair en verwarming, vloer- en wandverwarming en ventilatie.
Al 40 jaar bieden ze een zeer compleet assortiment aan producten tussen ketel en verwarmingslichaam.

 

Een overzicht hieronder :

Meerlagenbuizen.

Alpex Duo Buizen zijn opgebouwd uit 3 lagen. Binnen- en buitenbuis bestaan uit vernet polyethyleen (pex), terwijl tussenin een overlangs gelaste Aluminium buis bevindt. De 3 lagen worden aan mekaar vastgehecht door middel van speciale verbindingslagen. De lengteverandering en vormstabiliteit worden bepaald door Aluminiumbuis, hetgeen meteen een groot voordeel biedt bij de plaatsing.

Pers- en schoefkoppelingen.

Begetube biedt een compleet gamma aan schroefkoppelingen voor Alpex-meerlagenbuizen, kunststofleidingen voor vloerverwarming en een assortiment koppelingen voor metalen buizen (koper en staal).
Begetube is bovendien toonaangevend op gebied van perskoppelingen in messing en kunststof. Het uitgebreid gamma bestaat uit perskoppelingen in alle mogelijke configuraties (verbindingstukken, bochten, T-stukken, enz.), steeds uit voorraad leverbaar. Onze perskoppelingen zijn verkrijgbaar van dia 16 tot en met dia 75 mm.

 

Collectoren en collectorkasten.

Begetube biedt een uitgebreid gamma aan messing collectoren voor diverse toepassingen waaronder collectoren in getrokken en warm geperste messing voor sanitair en centrale verwarming.Verder biedt Begetube nog een uitgebreid gamma aan collectorkasten om de collectoren netjes in weg te bergen. Alle zijn voorzien van een veiligheidsdeur met slot.

Vloerverwarming.

Vloerverwarming is de oplossing van de toekomst om uw woning energiezuinig te verwarmen. Vloerverwarming schept een aangenaam omgevingsklimaat en heeft als extra voordeel dat het na de installatie niet meer zichtbaar is

 

Radiatorkranen.

Begetube biedt een uitgebreid gamma aan thermostatische kranen met lage thermische inertie voor de automatische controle van de omgevingstemperatuur. Ook beschikbaar in de designuitvoering OPTIMA. Verder hebben zij een ruim assortiment handbediende kranen, radiatorafsluiters, H-kranen en verdelers voor een- of tweepijpsystemen.
Ruime keuze, ook in het superieure OPTIMA-gamma, in uiteenlopende afwerkingen.
Voorregeling van het debiet op verschillende niveaus om steeds een correct debiet naar de radiator te garanderen.
Thermostaatkop met vervangbare ring en systeem onder druk, te demonteren zonder speciaal gereedschap. Deze thermostaatkop is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, passend voor elk interieur.